Textiel

Naast de bedrukking van papieren producten levert De 11e Druk | NCS Repro ook bedrukte kleding. Er zijn verschillende manieren om je reclame of bedrijfsnaam te verwerken zoals het daadwerkelijk zeefdrukken (met inkt), het borduren (met garen) en het beplakken (met stickers) welke ieder zijn eigen uitstraling heeft en voor diverse doeleinden geschikt is. Of het nu gaat om shirts, polo’s, sweaters, broeken, petjes, sjaals of jassen…

Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is een net zo ruim begrip als ons uitgebreide assortiment drukwerk. Bij De 11e Druk | NCS Repro is het mogelijk om al je soorten bedrijfskleding te laten bedrukken. Of het nu gaat om kleding voor in de bouw, horeca, dienstverlening of voor een schildersbedrijf. Voor elke branche hebben we een passende set bedrijfskleding in ons assortiment. Bedrijfskleding met logo is goed voor de naamsbekendheid en de herkenbaarheid van je bedrijf. Wij denken daarin graag met je mee. Of het nu een logo, tekst of eigen ontwerp is die je op de bedrijfskleding gedrukt wilt hebben. Voor elk idee hebben wij een passende oplossing.

Wil je graag advies over passende bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op.

T-shirts

T-shirts laat je bedrukken bij De 11e Druk | NCS Repro. Wij hebben een uitgebreid assortiment T-shirts in verschillende kleuren en formaten. Kies voor een lange of korte mouw, een klassieke ronde hals of een v-hals. Liever katoen, polyester of een combinatie van materialen? Alles is mogelijk. Naast heren- en damesshirts is het ook mogelijk om een kinder T-shirt te laten bedrukken. De T-shirts bedrukken wij bijvoorbeeld met logo’s, bedrijfsnamen of een compleet eigen design. Je hoeft bij ons geen grote hoeveelheden te laten bedrukken. Wij drukken al vanaf 1 exemplaar.

Sportkleding

Wil jij ook met je team indruk maken op je tegenstander? Laat dan professioneel ogende sportkleding bedrukken bij De 11e Druk | NCS Repro. Het maakt niet uit welke sport je beoefend en op welk niveau, de juiste sportkleding zorgt ervoor dat je goed kunt presteren. Wij bedrukken sportkleding met reclame-uitingen, clublogo’s, spelersnamen, sponsornamen, vereningingsnamen, sponsorblokken, nummers, initialen en nog veel meer. Lever een eigen ontwerp aan of laat ons met je meedenken. Goed om te weten dat je als individuele sporter ook sportkleding kunt laten bedrukken.

Promotiekleding

Tijdens evenementen zoals beurzen, campagnes, feesten of festivals worden met regelmaat promotiekleding ingezet. Promotiekleding is namelijk de ideale manier om je bedrijf en boodschap extra onder de aandacht te brengen. Door je kleding te laten bedrukken zorg je in een klap voor een verzorgde uitstraling van je medewerkers en een goede herkenbaarheid. Uiteraard kun je promotiekleding ook als presentje geven aan klanten of partners waarmee je samenwerkt. Zoek je een leuk idee voor een speciaal evenement of een bedrijfsfeest? Wij denken graag met je mee!

Wil je dat we contact met je opnemen over Textiel?

Vul dan hier het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.