Print- en Drukwerk

Als grafisch totaalleverancier kun je bij De Elfde Druk terecht voor werkelijk alle soorten drukwerk & print. De mogelijkheden in productiemethode en formaten in de eigen productiemiddelen zijn groot. Uiteraard gaat het te ver om alle soorten producties zelf te kunnen vervaardigen. Voor sommige specifieke producten is het ook voor ons noodzaak specialisten te gebruiken. De Elfde Druk biedt je de mogelijkheid gebruik te maken van het eigen internationale netwerk van drukwerk producenten. Naast werkdrukvermindering, onze grafische kwaliteiten en onze (eventueel) uitgekiende inkoop ligt je grootste voordeel in het simpele feit dat er een constante kwaliteit ontstaat in de benodigde grafische producten.

Zakelijk drukwerk

Voor iedere onderneming is het van belang een goede, betrouwbare en professionele uitstraling te hebben. Naast het hebben van een goede kwaliteit / prijs verhouding van de eigen diensten en producten is het hebben van een goed doordachte huisstijl in correspondentie-, promotie- en gelegenheidsdrukwerk. Wij ontzorgen je in het volledige traject. Het creëren van de huisstijl is voor onze vormgevers gesneden koek waarna onze eigen drukkers aan de slag gaan met het hoogwaardig vervaardigen van het drukwerk. Van simpele tot luxe producten, van klein tot groot formaat, er is geen uitdaging te groot. Ons uitgekiende machinepark geeft ons de mogelijkheid razendsnel te handelen maar zeker zo belangrijk de productiemethode te gebruiken die jouw product nodig heeft.

Particulier drukwerk

De Elfde Druk biedt een groot scala aan familiedrukwerk. Of je nu in blijde verwachting bent, gaat trouwen of een jubileum te vieren hebt bij ons slaag je altijd. We voeren de grote merken standaard collecties maar zijn in de verre omtrek gekend en erkend als toppers in op maat gemaakte kaarten. Je kunt zelf bepalen wat er op je kaart moet komen. En dat kan tegen een prijs die niet veel hoger is dan de standaard kaarten. Ook voor het afdrukken en afwerken van je scriptie, het drukken van de poster voor een vereniging of kadootje voor een dierbare ben je van harte welkom.

Geboortekaartjes met korting of zelfs helemaal gratis…

De Elfde Druk heeft een exclusieve regeling met de verloskundigenpraktijk Doortje Uil. Wanneer je ingeschreven bent bij Doortje Uil krijgt je 10% korting op je bestelling van geboortekaarten. De mooiste actie is wel dat je bij de geboorte van jullie kind op de 11e van de maand de kaartjes zelfs helemaal gratis krijgt. Informeer naar onze voorwaarden.

Digitaal Drukwerk

Je wilt geen grote voorraden van drukwerk maar toch een betaalbare topkwaliteit. Digitaal drukken is de productiemethode bij uitstek voor kleine oplages. Brochures, folders, boekjes, correspondentiematerialen, visitekaartjes kun je betaalbaar in oplages van enkele tientallen laten drukken. Je mailingen en nieuwsbrieven persoonlijk aan de klanten gericht! Met de digitale techniek van onze geavanceerde apparatuur kunnen we het af te drukken promotiebestand combineren met een willekeurig database. Ieder afzonderlijk exemplaar krijgt zo de naam en adresgegevens van een andere klant. De mailing krijgt zo een persoonlijke noot, die de attentiewaarde en het rendement zeker zal verhogen.

Kopie & Print

ZWART/WIT | Hoewel je waarschijnlijk zelf ook beschikt over een goede laserprinter waarmee je afdrukken kunt maken is het vaak voordeliger om de afdrukken door een specialist te laten afdrukken. De Elfde Druk beschikt over high-end productiemiddelen in het zwart/wit segment. Met een productiecapaciteit van een kleine miljoen afdrukken per maand en apparatuur waarmee wij naast de hoge productiesnelheid in één productiegang ook o.a. boren, vergaren, nieten en vouwen in een zeer hoge kwaliteit. Dit alles ook nog in combinatie met variabele gegevens als bijv. adressenbestanden geeft een grote mate van flexibiliteit en is een supersnelle levering mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief.

KLEUR | De Elfde Druk beschikt met de Versant 2100 over een high end productiemachine in het klein kleursegment. Alleen al deze machine heeft een productiecapaciteit van één miljoen afdrukken per maand. Naast de hoge snelheid en kwaliteit van afdrukken maakt het in dezelfde productiegang ook boren, vergaren, nieten en vouwen zodat er bijvoorbeeld brochures in één productiegang kunnen worden vervaardigt. En dit alles ook nog in combinatie met variabele gegevens als bijv. adressenbestanden. Top kleurenafdrukken voor een concurrerend tarief en razendsnel geleverd.

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw plannen.

Groot Formaat

We produceren groot-formaat afdrukken op een scala aan grootformaat printers. Met printtechnieken die geschikt zijn voor binnen en buitengebruik. Grootformaat afdrukken voor fotovergrotingen, fotokwaliteit POP’s en backlits, kunstreproducties, tekeningen, plattegronden, spandoeken, vlaggen, banieren en billboardposters gaan bij ons dagelijks perfect geproduceerd naar onze klanten. Op papier, vinyl, pvc, stof, plexiglas, hout of canvas? We hebben standaard een grote hoeveelheid materialen op voorraad waardoor een snelle levering tot de mogelijkheden behoort. 

We zijn in de verre regio bekend voor de vervaardiging van hoogwaardige technische tekeningen in zwart wit en full-color. Af te drukken op alle formaten en desgewenst gevouwen naar A4. Superscherp geprijsd en razendsnel geleverd.

Afwerking

Drukwerk is pas af als ook de afwerking op een juiste wijze is gedaan. De Elfde Druk heeft een groot aantal afwerkmogelijkheden in eigen huis. Binden, vouwen, rillen, perforeren, lamineren, boren, snijden, lijmen, er is heel veel mogelijk. Het binden van boekjes, rapporten of plannen kan op verschillende manieren. Of je nu een plastic ringband, een wire-o binding van metaal, een hotmelt omslagmap of een nietje in de rug wilt of katernen in een doorlopende omslag, wij draaien onze handen er niet voor om. Staat jouw wens niet in bovenstaande opsomming? Geen nood waarschijnlijk zijn we hem vergeten te vermelden en hebben we ook deze afwerkmethode gewoon in huis.

  • Vouwen
  • Binden
  • Rillen
  • Perforeren
  • Nummeren
  • Plakken
  • Boren
  • Nieten

Neem contact met ons op

Wij zullen je bericht z.s.m. oppakken. Spoed? Bel ons dan eventjes op (0168) 370 175.