fotografie

 

Voor al je afdrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Of dit nu op fotopapier, canvas, hout, plexiglas, textiel of een ander materiaal is. We produceren alles in eigen huis en dit zorgt voor een hoge kwaliteit met snelle levertijden. Heb je nog vragen of iets niet kunnen vinden? Aarzel niet en neem contact met ons op. De kans is groot dat we het wel voor je kunnen realiseren.

Pasfoto's

Officiële en goedgekeurde pasfoto’s nodig voor paspoort, rijbewijs, visum of chauffeurspas? Wij werken volgens de wettelijke richtlijnen en weten precies wat de specificaties zijn van landen over de hele wereld. We helpen zonder afspraak en de foto’s zijn direct klaar. Scheelt een hoop irritaties in een pasfotohokje.

Set pasfoto’s van 8 stuks €10,-
ZONDER AFSPRAAK EN DIRECT KLAAR

  • Rijbewijs
  • Paspoort
  • Visum
  • Chauffeurspas

NIEUW! Rijbewijs verlengen

Voorkom een extra afspraak bij de gemeente en verleng je rijbewijs bij ons. Door onze RDW-erkenning kunnen wij na het maken van je pasfoto je rijbewijs online verlengen.

Set pasfoto’s van 8 stuks + online rijbewijs verlengen € 17,50*.

ZONDER AFSPRAAK EN DIRECT KLAAR
* Let op! Je rijbewijs zelf dient nog te worden betaald via een betaallink die het RDW na goedkeuring toestuurt.

Bedrijfs- & Productfotografie

De Elfde Druk maakt met grote regelmaat mooie bedrijfsreportages voor de zakelijke klant. Beelden die gebruikt worden voor websites, brochures, reclame uitingen etc. Wat dacht je van zakelijke portretten, interieur, onroerend goed fotografie, de juiste beelden voor de winkel om jouw doelgroep aan te trekken maar ook productfotografie kun je aan ons overlaten. Met de huidige concurrentie in webshops is het heel belangrijk je te onderscheiden van de rest. Beelden kunnen hierbij allesbepalend zijn. Steeds meer ondernemers raken zich hiervan bewust. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Bedrijfsreportages
  • Verkoopbeelden
  • Portretten
  • Jubileumfotografie

Neem contact met ons op

Wij zullen je bericht z.s.m. oppakken. Spoed? Bel ons dan eventjes op (0168) 370 175.